Taros Kami

hzhb

alamat

zhungwung Road 202,Zhungcon Industrial Park,Chengyang District,Qingdao City.266109.

telepon

Tel: 86-532-67763106

FAX : +86-532-68956264

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email Ngalanggan