Inflatable sakabeh papan buleud

Pondok Description:


  • FOB Harga: US$99-1,999/PC
  • Net Weight: 3.0 - 3.5KGS
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/P
  • Guarantee: 3 years
  • MOQ.: 10 PCS
  • Package: Carton
  • Port: QingDao
  • Production Capability: 10,000 PCS/Month
  • jéntré produk

     Demarkasi Inflatable sakabeh papan buleud dianggo ogé di sagala rupa kaayaan. Ieu mangrupakeun pilihan kahiji pikeun olahraga paddling cai dina cai bodas. The papan ukuran dibasajankeun 9-12 ft panjangna jeung 30-33 "dina rubak jadi tungtutan nyata. The papan pondok anu leuwih maneuverable jeung papan panjang lagu hadé dina garis lempeng. Iwal ukuran papan handap, Upami Anjeun gaduh syarat béda dina sagala ukuran papan buleud, eta bisa ngaropéa.

    FRONTIER- ALLROUND Panjangna CM / inci Lebar CM / inci Ketebalan CM / inci volume liter Beurat (+/- 6%)KG / lbs Ngusulkeun Rider
    Beurat Range  KG
    9'8 "x31" x4 " 2949'8 " 8031 " 104 " 184 8.7 19.2 35-75
    10'2 "x32" x4 " 31010'2 " 8232 " 104 " 204 9,5 20.9 40-80
    10'2 "x32" x6 " 31010'2 " 8232 " 156 " 295 9.8 21,6 40-90
    11'2 "x32" x6 " 34011'2 " 8232 " 156 " 330 11.9 45-95
    12'0 "x33" x6 " 36612'0 " 8433 " 156 " 364 13,1 55-120

     Perhatosan:

    Demarkasi déwan Inflatableleuwih badag batan 10'5 "teu diwangun keur internetan badag. Sababaraha model anu fungsional keur tunggang gelombang, tapi taya di antarana nu dirancang atawa diwangun pikeun jumping.

     Demarkasi papan CIRI:

    ● pinuh dibungkus ku lapisan kadua dirojong lawon dina luhur, handap kalawan 0.9mm bahan PVC Tarpaulin ketebalan. nyiptakeun kaku a, kaku jeung sturdy

    ● Double kulit luar gurat jeung tumpang tindihna ganda ka luhur jeung handap

    ● bahan host Board dijieunna tina 4 '' 6 atanapi 8 "" ketebalan inténsitas tinggi kaku lanté serelek stitch, nahan nepi ka 450 lbs, inflate ti 8-20 psi

    ● ketebalan 5mm non dieunakeun Eva busa dina luhur: nyegah tina slipping

    ● pisah 3 sapotong skeg husus pikeun tracking alus, ngajaga papan dipingpin asup kuliah na dimaksudkeun

    ● DELUXE H3 klep: removable, replaceable, dipercaya jeung airtight.

    ● steel baja D cingcin keur securing kargo leutik

    11224272158

     CONSTRUCTIONS lanté demarkasi serelek STITCH

    Sagala serelek lanté stitch ieu diimpor ti Koréa Kidul, mana anu kinerja super.

    ♣ Résistansi kana defacement na lifecycles lila-abadi

    ♣ Résistansi ngaruksak ku keusik atawa sapatu

    ♣ Tiis-lalawanan, panas-lalawanan jeung hawa-tightness

    ♣ stabilitas UV

    ♣ tekanan hawa Maximum ngamungkinkeun aplikasi kana nanaon nu parahu

    ♣ A perbaikan jalan basajan tur gampang lem kami

    ♣ Dina pilihan anjeun, Sagala warna lawon anu avaliable lamun gaduh kuantitas badag

    ♣ 8cm.10cm.15cm.20cm. 30cm thicknessare dipaké lolobana pikeun tungtutan tekanan béda

    TFBG {62ODQDSS8VUE0NAFOB

    déwan Inflatable Inflatable ngawelah papan Inflatable Stand Up ngawelah déwan Inflatable Sup déwan

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email Ngalanggan