Taros Kami

hzhb

alamat

AS Kantor: 555W Northern Lts Blvd Suite 207. Anchorage. AK 99503.

Cina Kilang kitu: zhungwung Jalan 202, Zhungcon Industrial Park, Chengyang District, Qingdao City.266109.

telepon

Tel: (001) 509-269-8988

Tel: 86-532-67763106

 FAX : +86-532-68956264

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email Ngalanggan
WhatsApp Online Chat !