Kayak kabeh Boards babak

Short Description:


  • Potongan: US$99-1,999/PC
  • Net Weight: 3.0 - 3.5KGS
  • Sarat Pembayaran: T/T, L/C, D/P
  • Guarantee: 3 years
  • MOQ.: 10 PCS
  • Package: Carton
  • Port: QingDao
  • Production Capability: 10,000 PCS/Month
  • Detail produk

     Punjab Inflatable kabeh Boards babak bisa uga ing macem-macem kahanan. Iku pilihan pisanan kanggo olahraga paddling banyu ing banyu putih. Boards ukuran sawetara saka 9-12 ft ing dawa lan 30-33 "ing jembaré minangka panjaluk nyata. Boards cendhek luwih maneuverable lan Boards maneh trek luwih ing baris terus. Kajaba ukuran Boards punika, Yen duwe syarat beda ing kabeh ukuran Boards babak, iku bisa selaras.

    FRONTIER- ALLROUND Length CM / inch Jembar CM / inch Kekandelan CM / inch VOLUME liter Bobot (+/- 6%)KG / LBS Suggested Rider
    Bobot Range  KG
    9'8 "x31" x4 " 2949'8 " 8031 " 104 " 184 8.7 19.2 35-75
    10'2 "x32" x4 " 31010'2 " 8232 " 104 " 204 9,5 20.9 40-80
    10'2 "x32" X6 " 31010'2 " 8232 " 156 " 295 9,8 21,6 40-90
    11'2 "x32" X6 " 34011'2 " 8232 " 156 " 330 11,9 45-95
    12'0 "x33" X6 " 36612'0 " 8433 " 156 " 364 13,1 55-120

     warning:

    Punjab Boards Inflatableluwih gedhe saka 10'5 "sing ora dibangun kanggo Surf amba. Sawetara model fungsi kanggo nunggang gelombang, nanging ora ana wong sing dirancang utawa dibangun kanggo jumping.

     Punjab Boards fitur:

    ● Kanthi kebungkus karo lapisan liya didhukung kain ing ndhuwur, ngisor karo 0.9mm materi PVC tarpaulin kekandelan. nggawe kaku a, kaku lan kuat

    ● Double kulit njaba tambahan karo tumpang tindih pindho menyang ndhuwur lan ngisor

    ● materi inang Board digawe saka 4 '' 6 utawa 8 "" kekandelan dhuwur kakiyatan kaku lantai gulung nggawe, Ngemu nganti 450 lbs, ngompa saka 8-20 psi

    ● kekandelan 5mm non slip EVA umpluk ing ndhuwur: ngalangi saka slipping

    ● abnehmbar 3 Piece skeg khusus kanggo nelusuri apik, tansah Boards tumuju ing sawijining dalan dimaksudaké

    ● Deluxe H3 tutup: dicopot, replaceable, dipercaya lan airtight.

    ● Stainless steel D dering kanggo nggayuh kargo cilik

    11224272158

     Constructions FLOOR Punjab gulung nggawe

    Kabeh gulung lantai nggawe wis diimpor saka Korea Kidul, kang wis kinerja super.

    ♣ Resistance kanggo defacement lan lifecycles tahan

    ♣ Resistance kanggo ngrusak dening wedhi utawa sepatu

    ♣ Cold-resistance, panas-resistance lan air-tightness

    ♣ stabilitas UV

    ♣ online meksa Bukaan ngidini aplikasi kanggo sembarang jenis boats

    ♣ A Diposaken cara prasaja lan gampang lim kita

    ♣ Ing pilihan, Sembarang werna saka kain sing avaliable yen sampeyan duwe jumlahe amba

    ♣ 8cm.10cm.15cm.20cm. 30cm thicknessare digunakake biasane kanggo panjaluk meksa beda

    TFBG {62ODQDSS8VUE0NAFOB

    Boards Inflatable Inflatable Kayak Boards Inflatable Stand Up Paddle Boards Inflatable SUP Boards

     


  • Previous:
  • Next:

  • Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email Langganan